tirsdag 25. august 2015

Mons & Mina holder åpent på Skedsmo Senter lørdag 19. september

Mons & Mina er en nyoppstartet og litt annerledes butikk. Vi selger second hand barnetøy til gutter og jenter fra 0-16 år, men i stedet for å være en butikk som er åpen hver dag - begynner vi som  pop-up butikk. Mons & Mina er altså åpen kun i perioder eller bare én dag om gangen - og første dato ut er lørdag 19. september 2015, på Skedsmo Senter i lokalet vis a vis Petite Frisørene. Vi holder åpent fra 10-16, så her er det bare å komme tidlig for å sikre seg kuppene.

Visjonen til Mons & Mina er å gi alle disse fine små plaggene som finnes der ute et videre liv, samtidig som gjenbruk er miljøvennlig og praktisk. Dette vil vi oppnå gjennom å tilby second hand barnetøy billig, men bra.

I tillegg til kategoriene til høyre som viser noen små glimt av hva vi har inne i populære kategorier som ull, vinterdresser, sko og pentøy har vi mengder av gensere, bukser, kjoler, luer og strømpebukser. Vi har skjørt, pyjamaser, hettejakker og tøfler og mye annet, inkludert merkevarer. Priser fra utrolige 10 kr!

NB! Kun kontantsalg.

Kom og ta en titt da vel - du er hjertelig velkommen!